English language coming soonSnart på svenskaBald auf DeutschPolish language coming soonLogin here

NEMT OG TILGÆNGELIGT

EasyTruckIT kræver ingen installation.
Så snart vi har tilmeldt dig, kan du åbne en browser på en hvilken som helst computer og få adgang til dit system. Du kan nøjes med købe de moduler du har brug for. Det eneste der er krævet er grundmodulet CONTROL der gør at de andre moduler virker.

Bestil nu

CONTROL
Dette er hovedmodulet i administrationssystemet. Med CONTROL kan du styre dine ordrer, tildele vogne og chauffører og fakturere dine kunder. Der holdes automatisk øje med manglende betalinger og der er et indbygget credit-rating system så du med et hurtigt klik kan se hvilke kunder der er gode betalere. CONTROL er krævet for at de andre moduler virker.

ACCOUNT
Med ACCOUNT kan du trækker informationer omkring dine fakturaer ud til brug for din bogholder eller revisor. Dette kan naturligvis gøres så tit som det ønskes.

DISPATCH
Fra en ordre i systemet kan du sende en direkte besked til din chaufførs mobil eller email. Ingen ventetid på at telefonen bliver taget - ingen spild tid på at taste adressen ind via din egen mobil - ren besked, lynhurtigt via DISPATCH. Inkl. i denne pakke er dine kunders muligheder for at booke deres kørsler direkte fra din hjemmeside, med deres eget personlige logon. Kunder kan tilllige se status på deres ordrer, samt checke deres fakturaer på nettet

POD
Med Proof of Delivery systemet kan din chauffør med en SMS eller email give besked til systemet om at en tur er kørt og varen afleveret. Denne besked vil så automatisk vise sig på kundens oversigt (kræver DISPATCH)

EXPENSE
Laver dine biler overskud? Med EXPENSE har du styr på samtlige udgifter og indtægter på dine biler. Her kan du angive alt fra diesel, lønninger og reparationer, alle mulige udgifter og sammenholde dem med hvad vognen laver af indtægter pr. måned for at få det totale overblik. Naturligvis kan du også se det samme for chaufførerne

STOCK
Lagerstyring har aldrig været nemmere - fuld oversigt over alt der er på dit lager. Hvor stor kapacitet det har og med nem adgang til at se om du har plads til lange, h�je og tunge ting. Fakturering for enkelte dage eller løbende månedsfakturering - STOCK håndterer det hele.

TRACK
Et hurtigt blik på kortet og du kan se hvor din vogn er henne. Du kan også se hvilken rute den har kørt. Systemet kan give dig besked hvis vognen forlader et på forhånd bestemt område og nogle af GPS modellerne tilbyder ovenikøbet mulighed for at slukke for brændstoftilførslen til bilen (kun lovligt i samarbejde med politiet). Du bestemmer selv hvor tit bilen skal sende positioner fra sin kørsel til systemet og betaler et mindre ørebeløb pr besked

MERE UNDER UDVIKLING
Vi arbejder løbende på nye tiltag for at gøre din adminstration nemmere og smartere